Om meg

Randi Bjerkaker Berg


- Med hjerte for familiehunden -

Jeg heter Randi, og det er jeg som eier og driver HappyDogs Norge. Jeg er utdannet Profesjonell hundetrener, i tillegg til en del annen hundefaglig bakgrunn. Jeg har alltid vært glad i dyr, og vokst opp med dyr. Jeg har vært heldig, og fått hatt mange forskjellige dyr opp gjennom årene. Da jeg var liten, hadde jeg kaniner og katt. Så kom det et par hamster, en del fisk, chinchilla og hest. Jeg var også fast marsvinpasser for ei venninne og hundepasser for naboene. I dag bor jeg sammen med min samboer Kim, auissien Kiwi og katten Sitka. I tillegg så bor chinchillaene Mizz, Nobu, Pay Day og Fliflet hos oss. Til vanlig jobber jeg på XXL Steinkjer. Ut over XXL og HappyDogs har jeg også startet opp Fotspennj AS sammen med min samboer, som selger utrolig gode fleecepledd med fotpose, slik at du kan holde deg varm og god på beina. (www.fotspennj.no)


Mitt hjerte ligger hos den vanlige familiehunden, og jeg har tro på gode forklaringer og å vite hvorfor man gjør noe. - Kunnskap er gull!  Jeg holder noen vanlige kurs, som hverdaslydighet og valpekurs, men jeg er også en klikkernerd, og elsker å jobbe med problemhunder.


Som instruktør og problemhundskonsulent kan jeg hjelpe deg som hundeeier et langt steg i riktig retning, men det er alltid du som eier som må gjøre jobben!


Treningsfilosofi: Jeg jobber belønningsbasert, med fokus på hundens atferd og opplevelse.

Hunden gjør det som lønner seg, så derfor betaler jeg hundene for korekt atferd, og kan derfor forme hundens atferd med et smil om munnen, og godt samarbeid med hunden.
HappyDogs Norge

Tessemvegen 400

7730 Beitstad

Org.nr: 915 793 673